DoneaZA o carte!

Publié le par Mada Rotariu


         Dan-Radu Zatreanu, candidatul PD-L pentru Camera Deputatilor in Colegiul 14 a avut initiativa de a organiza o actiune de colectare de carte pentru a completa bibliotecile scolilor din Sectorul 3 al Capitalei.

          Actiunea a inceput pe data de 22 noiembrie si se va incheia pe 4 decembrie, pentru ca de Sfantul Nicolae copiii sa primeasca in dar, la bibliotecile scolilor, cartile colectate. In prima zi a actiunii, pe langa cele 500 de volume de beletristica donate de Dan-Radu Zåtreanu pentru a da startul, au mai fost aduse inca aproape 500 de carti. Cele mai multe au fost donate de: dl Ion Vasile de pe Aleea Barajul Dunarii - 100 de volume; dl Dragut Alexandru de pe Strada Murgului - 40 de volume; Craiovan Dan, B-dul Liviu Rebreanu nr. 43 - 20 de volume, Nicolae Varzaru, str. Onifor Ghibu nr. 6 - 10 volume; Sorin Radulescu, str. Dr. Petre Gâdescu nr. 51 - 10 volume si Alexandru Stefan, str. Jean Steriade nr. 27 - 10 volume.
          Donatorii au primit diplome de merit pentru participarea la actiunea 'DoneaZA o carte' initiata de Dan-Radu Zåtreanu, care a dorit sa-si sustina printr-o actiune concreta programul sau electoral care vizeaza, printre altele, modificarea programelor scolare in sensul acordarii unei mai mari importante culturii generale a tinerei generatii.
Cei care doresc sa doneze o carte pentru scolile din sectorul 3 o pot face zilnic la standul amenajat in Complexul Minis, in apropierea sediului de campanie al candidatului PD-L pentru Camera Deputatilor, Dan-Radu Zåtreanu.

Prima scoala care isi va marii biblioteca va fi Scoala nr. 22 - Mexic, de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

            

Publié dans Pentru tineri

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article