Gata de competitie

Publié le par Mada Rotariu    Studenţii de la BEST Timişoara organizează luna aceasta între 24 şi 27 noiembrie a VII-a competiţie inginerească ce aduce cu ea provocarea : 'Tu ce număr îţi alegi?'.

În colaborare cu Procter & Gamble, BEST le propune studenţilor trei competiţii interesante: negociere, team design şi "launch a new product". Aceştia vor avea astfel oportunitatea de a-şi consolida abilităţile de lucru în echipă şi capacităţile inginereşti. Competiţia a fost gândită pentru a răspunde pregătirii practice a studenţilor din cadrul facultăţilor cu profil tehnic şi a le dezvolta cunoştinţele dobândite, prin însuşirea unei gândiri constructive şi a unei viziuni diferite domeniului lor de studiu.

    EST Timişoara a fost înfiinţată în 1991. Printre evenimentele importante organizate de BEST se numără târgurile de carieră JobShop®, competiţiile inginereşti (BEST Engineering Competitions) şi cursurile gratuite în Europa din fiecare sezon. Fiecare dintre aceste evenimente au luat o amploare din ce în ce mai mare în fiecare an, astfel 5000 de studenţi au fost implicaţi în proiectele şi programele desfăşurate în anul universitar 2007-2008.

 

timisoara@BEST.eu.org
www.best.upt.roPublié dans Utile

Commenter cet article