Mă adresez ţie femeie creştina!

Publié le par Mada Rotariu

        Mă adresez ţie femeie creştina!
   De ce nu vrei să naşti copii? Nu ai cu ce să îi hrăneşti? Oare nu va avea Dumnezeu grijă de ei?
   Eşti bolnavă? Dacă avortezi, mai rău te vei înbolnăvi.
   Eşti săracă? Îţi va da Hristos cele necesare să îi creşti.
   Eşti ameninţată de bărbat că te lasă? Nu-l asculta la cele rele şi naşte copilul, că poate va ajunge sfânt, prin care să vă mântuiţi toţi din familie.
   Te temi să nu râdă de tine femeile cele rele că ai doi, trei sau chiar mai mulţi copii? Dar ce vei face când diavolii te vor chinui in iad, pentru omor, împreună cu ele?
   Te ruşinezi că ai rămas gravidă de fată mare sau fiind fără soţ? Naşte copilul, că prin ruşinea pe care o pătimeşti vei scăpa de ruşinea cea mare din ziua Judecăţii şi de munca veşnică.
   Te ruşinezi de oameni că ai rămas gravidă, având peste 35-40 de ani, şi mergi să faci avort? Întoarce-te acasă şi naşte copilul, că îţi va aduce multă mângâiere şi te va ajuta la bătrâneţe.
    Vrei să îţi ucizi copilul din tinereţe ca să nu ai griji, ca să te poţi distra mai bine, să placi soţului, sau pentru că eşti studentă, dar încă nu ai serviciu, locuinţă şi maşină? Dacă mama ta ar fi gândit la fel, mai erai tu astăzi?
   Ce este mai scump, raiul sau iadul? Viaţa sau moartea? Averea, casa, maşina sau copilul pe care ţi l-a dat Hristos? Oare nu porunceşte El tuturor părinţilor: ,, Lăsaţi copiii să vină la Mine”(adică la viaţă la biserică),, să nu-i opriţi, că a unora ca aceştia este Împărăţia Cerurilor” ( Matei 19.14)?
   Femeilor creştine, nu ucideţi copii de tinere, că veţi rămâne fără mângâiere în viaţă. Nu avortaţi copii după Primele naşteri, că Dumnezeu vă va răpi unul din cei născuţi înainte. Nu-i omorâţi nici mai târziu, ca să nu vă înbolnăviţi de boli fără leac, nemaiavând vreme de pocăinţă.
   Mamelor, lăsaţi copiii să se nască după legea lui Dumnezeu şi nu îi omorâţi nici prin pază trupească, nici pe altă cale. Nu vă ucideţi copiii, pentru că ucideţi suflete nevinovate şi vă pierdeţi propriul suflet.
   Nu vă avortaţi copii, căci nu se vor mântui, nefiind botezaţi. Nu-i omorâţi cu două morţi – trupeşte şi sufleteşte – căci copii avortaţi nu mai pot fi niciodată botezaţi şi vă vor osândi in ziua cea mare a Judecăţii lui Hristos.
   Azi se avortează în ţară aproape două milioane de copii pe an! Iar ceea ce este mai dureros este faptul că cele mai multe avorturi le fac mamele creştine ortodoxe, in timp ce femeile de altă religie – chiar şi ţiganii – aproape niciodată nu-şi avortează copiii.
   Dacă nu părăsim acest păcat, ţara va merge tot mai rău; familia se va destrăma, pierzănduşi scopul; casele creştinilor se vor pustii: păgânii si vrăşmaşii ne vor robi; copiii vor fi din ce în ce mai puţini pe pământ; cancerul va ucide tot ai multe mame; se vor înmulţi divorţurile, războaiele, cutremurele, sectele şi lipsurile vor predomina, căci uciderea, desfrâul şi necredinţa grăbesc sfârşitul lumii. ( Avortul şi anticoncepţionalele – Artemis 2006)

Discover Karaoke - Ameritz!
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article