Fundaţia Luminiţa Copiilor

Publié le par Mada Rotariu

     Fundatia Luminita Copiilor sprijina in mod direct ,financiar,material si terapeutic un numar de 15 familii care au preluat in plasament un numar de 17 copii.

    Copiii, cu varste intre 3-11 ani, traiesc intr-un mediu familial in care primesc afectiune si atentie, fapt ce a permis o dezvoltare normala si recuperari spectaculoase in cazurile cu probleme. De asemenea copiii frecventeaza gradinitele din zona de domiciliu, obtinand astfel si o integrare sociala corespunzatoare.
  
   In cadrul Fundatiei se desfasoara cu copiii nostrii activitati de consiliere, terapie si sprijin educational. Aceste activitati sunt realizate de personal calificat ,cu mare experienta in domeniile respective.

   Toate programele derulare cu acesti copii sunt acoperite din fondurile proprii, ele fiind gratuite pentru copii si familii. In plus sprijinul financiar lunar acordat fiecarei familii, decontarea cheltuielilor de transport si cu medicamentele ridica efortul financiar al fundatiei la un nivel ridicat.

   Pe viitor in masura in care o parte din copii vor fi adoptati intentionam continuarea programului de plasamente pentru a putea oferi cat mai multor copii sansa unui trai decent intr-un mediu familial normal.
Coordonator program: Sebastian Nita


Discover Basshunter!

Publié dans Utile

Commenter cet article