Hristos împărtăşit copiilor

Publié le par Mada Rotariu


    Proiectul “Hristos împărtăşit copiilor” a obţinut o finanţare pentru următorii 5 ani din partea organizaţiei World Vision din Statele Unite. Aprobarea susţinerii financiare a fost luată în cadrul unei întâlniri a coordonatorilor de proiect din ţările beneficiare care a avut loc la biroul World Vision din Seatle, SUA. Din partea Patriarhiei Române a participat părintele inspector patriarhal Constantin Naclad, coordonatorul pe România al proiectului “Hristos împărtăşit copiilor”.

   Proiectul “Hristos împărtăşit copiilor” va fi implementat şi pentru românii din America. Hotărârea a fost luată în cadrul unei întâlniri a reprezentanţilor Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a celor două Americi care a avut loc la Chicago.

   În ultima şedinţă a Sfântului Sinod, care a avut loc săptămâna trecută, s-a decis ca biroul de catehizare din cadrul fiecărei eparhii să funcţioneze ca parte distinctă a sectorului cultural sau învăţământ. De asemenea, s-a hotarat numirea unui responsabil cu atribuţiuni directe pentru implementarea proiectului “Hristos împărtăşit copiilor”.

   Proiectul “Hristos împărtăşit copiilor” are binecuvântarea Sfăntului Sinod al Bisericii Ortodoxe si a fost implementat, în ţara noastră, la initiaţiva Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, pe când era mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.
Sursa: Trinitas TV
Publié dans Grija pentru viitor

Commenter cet article